Föreningen Gnarpsbygden

Från Wiki.gnarp.org
(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök
Rad 1: Rad 1:
Föreningen Gnarpsbygden är en ideell förening i Gnarp som verkar för samla upp och driva närings- och utvecklingsfrågor i Gnarp och Nordanstigs kommun. Initiativet till föreningen togs 2009 när arbetsgruppen Nordanstigs-Fronten bildades. Efter att gruppmedlemmen Kenneth Söderlund avled sommaren 2013 upplöstes Nordanstigs-Fronten och Föreningen Gnarpsbygden med tillhörande donationsfond bildades. Alla som brinner för utvecklingsfrågor är välkommen som medlem för att forma verksamheten. Medlemsavgiften är 50 kronor.
+
Föreningen Gnarpsbygden är en ideell förening i Gnarp som verkar för samla upp och driva närings- och utvecklingsfrågor i Gnarp och Nordanstigs kommun. Initiativet till föreningen togs 2009 när arbetsgruppen Nordanstigs-Fronten bildades. Efter att gruppmedlemmen Kenneth Söderlund avled sommaren 2013 upplöstes Nordanstigs-Fronten och Föreningen Gnarpsbygden med tillhörande donationsfond bildades. Alla som brinner för utvecklingsfrågor är välkomna som medlem för att forma verksamheten. Medlemsavgiften är 50 kronor.
 
Betalning av medlemsavgift görs på bankgironummer 241–7079 märk med "ditt namn" För dig som vill veta mer om föreningens stadgar, fonden och dess sökkriterier är välkommen att kontakta oss i styrelsen.
 
Betalning av medlemsavgift görs på bankgironummer 241–7079 märk med "ditt namn" För dig som vill veta mer om föreningens stadgar, fonden och dess sökkriterier är välkommen att kontakta oss i styrelsen.
  

Versionen från 29 april 2015 kl. 04.21

Föreningen Gnarpsbygden är en ideell förening i Gnarp som verkar för samla upp och driva närings- och utvecklingsfrågor i Gnarp och Nordanstigs kommun. Initiativet till föreningen togs 2009 när arbetsgruppen Nordanstigs-Fronten bildades. Efter att gruppmedlemmen Kenneth Söderlund avled sommaren 2013 upplöstes Nordanstigs-Fronten och Föreningen Gnarpsbygden med tillhörande donationsfond bildades. Alla som brinner för utvecklingsfrågor är välkomna som medlem för att forma verksamheten. Medlemsavgiften är 50 kronor. Betalning av medlemsavgift görs på bankgironummer 241–7079 märk med "ditt namn" För dig som vill veta mer om föreningens stadgar, fonden och dess sökkriterier är välkommen att kontakta oss i styrelsen.

Hjärtefrågor.

  • Vara aktivt i närings och utvecklingsfrågor med framtida arbetstillfällen som mål.
  • Arbeta för lägenheter/bostäder i Gnarp som matchar efterfrågan så att orten kan fortsätta utvecklas.
  • Arbeta för ett fortsatt framtida tågstopp i Gnarp och bra kommunikationer mot Sundsvall och Hudiksvall.

Gnarpsbygdens Väls Donationsfond

Styrelse

Ove Wallberg ordförande, ove.wallberg@tyfonmail.se

Karl-Erik Nordlund sekreterare, ke.nordlund@tyfonmail.se

Anders Engström kassör, ajengstrom@hotmail.com

Erik Larsson ledamot, mopar900@hotmail.com

Personliga verktyg